Wiit wäg vo dr Masse, verbi a de industrielle Produkt.

 

mir Nudelwärkstatt,

wärde natürlechi und handgmachti Pasta 

härgestellt.

Inspiriert vo dr Natur, mit Liebi zum Detail.

 

Quer düre Garte oder früsch vom Fäud, mini Rohstoffe chöme

 aui us dr Schwiiz u wachse mit viu Sorgfaut u Wärtschätzig i Bioqualität.

 

Uf d Saisonalität leg Ig viu wärt.

Daniela_200627-17.jpg

1. Nachhaltig

 

Ig verwände nur Bioprodukt, wöu üsi Chind o no vo natürliche Ressourcen möchte lebe.

2. Verantwortig

Nur wär säit dä ärntet.

Jede vo üs het e soziale Verantwortig, deshalb unterstütz Ig regelmässig gueti Zwecke.

3. Regionalität

Ig beziehe mini Rohstoffe us

dr Schwiiz, wenn möglich us  

Chly Betriebe.

4. Saisonalität

Mini Rohstoffe chouf Ig früsch u regional

und mache sie säuber haltbar.

5. Verpackung

Mini Verpackige si nachhaltig und bestöh us nachhaltige, recycelten Rohstoffen.