Wiit wäg vo dr Masse, verbi a de industrielle Produkt.
I mir Nudelwärkstatt,
wärde natürlechi und handgmachti Pasta
härgestellt.
Inspiriert vo dr Natur, mit Liebi zum Detail.
Quer düre Garte oder früsch vom Fäud, mini Rohstoffe chöme
aui us dr Schwiiz u wachse mit viu Sorgfaut u Wärtschätzig i Bioqualität.
Uf d Saisonalität leg Ig viu wärt.
1. Nachhaltig
Ig verwände nur Bioprodukt, wöu üsi Chind o no vo natürliche Ressourcen möchte lebe.
2. Verantwortig
Nur wär säit dä ärntet.
Jede vo üs het e soziale Verantwortig, deshalb unterstütz Ig regelmässig gueti Zwecke.
3. Regionalität
Ig beziehe mini Rohstoffe us
dr Schwiiz, wenn möglich us
Chly Betriebe.
4. Saisonalität
Mini Rohstoffe chouf Ig früsch u regional
und mache sie säuber haltbar.
5. Verpackung
Mini Verpackige si nachhaltig und bestöh us nachhaltige, recycelten Rohstoffen.